Alles over sauna

Maak jezelf klaar voor een heerlijke dagje sauna.

Hier lees je meer over sauna en gezondheid, geven wij jou tips voor een eerste saunabezoek, vertellen wij wat je mee moet nemen (en wat niet) voor een dagje sauna, leggen wij uit waarom afkoelen erg belangrijk is en leggen wij je het verschil uit tussen een stoomcabine en een sauna.

Ontdek Thermen Maastricht

Thermen Maastricht; is onderdeel van familiebedrijf Thermen Resorts. Geniet bij ons van hartverwarmende rituelen, verkwikkende belevenissen en inspirerende ervaringen. Meegenomen van onze reizen over de hele wereld.

Beauty behandelingen en massages.

In het prachtige beauty centrum van Thermen Maastricht heb je een ruime keuze aan massages, maar ook lichaams- en gezichtsbehandelingen. Verwen jezelf met onze ultieme wellness ervaring. Kies uit verschillende unieke massages, lichaam- of gezichtsbehandelingen, van ontspannend tot bijzonder intensief. 

Hier ben je voor even ver van huis én voel je je helemaal thuis. Krijg de rust die je nodig hebt en de aandacht die je verdient. Doe nieuwe energie op, hou het vast en neem het met je mee naar huis. Dát is grenzeloos genieten.

Welkom bij Thermen Maastricht.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Bekijk

Maak een keuze.