Benodigdheden voor een dagje sauna

Wat neem je mee en wat niet?

Kom jij een dezer dagen heerlijk ontspannen bij Thermen Maastricht maar weet je niet precies wat je mee moet nemen? Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij alles op een rijtje gezet voor je.

Veel leesplezier en tot snel!

Wat neem je mee voor een dagje sauna?

  • Na het maken van jouw reservering ontvang je een reserveringsbevestiging. Neem deze mee, dat kan uitgeprint of op jouw telefoon.
  • In de sauna zit je op een groot badlaken, deze kan je ook gebruiken als je buiten op een ligbedje ligt.
  • Na afloop van jouw saunabezoek geniet je nog even van een heerlijke douche. Afdrogen doe je dan met heerlijk schone handdoek(en).
  • Badjas: Het grootste gedeelte van jouw dag geniet je van onze sauna's. Tussendoor loop je (vaak) in jouw badjas. In het restaurant is dit zelfs verplicht.
  • Vergeet daarnaast je badslippers niet. Deze zijn verplicht om te dragen in ons gehele resort.
  • Tenslotte neem je nog een flesje water mee. Tijdens een dagje sauna verliest je lichaam veel vocht. Het is daarom van belang dat je dit goed compenseert door genoeg bronwater te drinken. Je kan natuurlijk ook genieten van een heerlijk hapje en drankje in een van onze restaurants. 

Liever niet met een zware tas sjouwen? Goed nieuws! Wij verkopen ook saunapakketten inclusief badjas en handdoek (huur) en badslippers (koop).  

Wat neem je niet mee tijdens een dagje sauna

Een dagje sauna is vooral een dag van rust, ontspanning en genieten. Daarbij is het belangrijk dat je ook echt de tijd neemt voor jezelf en echt even offline bent. Laat je telefoon daarom met rust. Deze mag je echter ook alleen in onze receptiehal gebruiken, daarna is deze niet meer toegestaan. 

Ook laat je eigen eten en drinken thuis. Je kunt heerlijk genieten van smaakvolle gerechten, (borrel)hapjes en drankjes in onze restaurants.

Heb jij je spullen al gepakt voor een dagje sauna? 

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Bekijk

Maak een keuze.