Hotel - Ontbijt - Wellness

Twee weldadige dagen in onze thermen, daar tussenin een hemelse hotelovernachting in het luxe 4-sterren hotel Dormio Hotel De Prins van Oranje. Wat een droom! Met dit luxe en uitgebreide arrangement geniet je maximaal van onze wellnessfaciliteiten. Inclusief een ontbijtgerecht. Van vroeg tot laat genieten én de volgende dag opnieuw… dát doe je met ons hotelarrangement!

Dit hotelarrangement is non-refundable
Hotelarrangement
v.a. €149,50 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Twee dagen genieten van onze weldadige thermen 
  • Een overnachting incl. ontbijt bij Dormio Hotel De Prins van Oranje
  • Dit hotelarrangement is non-refundable. Door te kiezen voor deze optie, stem je ermee in dat de kosten van je reservering niet kunnen worden gerestitueerd in geval van annulering.

Nu slechts v.a. € 149,50 p.p.
Bezoek je ons liever in badkleding? Bekijk hier onze badkledingdagen.

Uitgebreid genieten, blijf een nachtje slapen!

Terug naar huis? Dat kan ook morgen! Geniet van twee heerlijke dagen in onze thermen en een luxe nacht in Dormio Hotel De Prins van Oranje. Even helemaal niks, behalve ontspannen en genieten. Laat je verwennen met onze weldadige wellness, droom weg in een heerlijk zacht hotelbed, word wakker én geniet verder 

Het Dormio Hotel De Prins van Oranje bevindt zich – net als onze thermen – op Dormio Resort Maastricht. Het hotel is dé perfecte uitvalsbasis om de regio én onze thermen te ontdekken. Geniet van heerlijke dagen in onze wellness, wandel door het gezellige centrum van de hoofdstad, ontdek de prachtige natuur of sla een balletje op de naastgelegen International Golf Maastricht.  
 
Vanuit jouw hotelkamer heb je prachtig uitzicht over het Limburgse Heuvellandschap. Start met een heerlijk ontbijt in het hotel om vervolgens (in slechts 3 minuten) richting Thermen Maastricht te lopen én te genieten van onze fijne saunafaciliteiten. 

Goed om te weten:

Heerlijk, jij kiest voor een Hotel Arrangement. Een goede keuze! Goed om te weten:

  • Inchecken voor je hotelkamer kan v.a. 16.00 uur. Natuurlijk ben je al eerder welkom om van onze thermen te genieten. Bagage kun je eventueel bij Dormio Hotel De Prins van Oranje achterlaten. Zij hebben een speciale plek om jouw bagage op te kunnen slaan. Uitchecken bij het hotel dient vóór 11.00 uur op de dag van vertrek. Het ontbijt wordt geserveerd bij Dormio Hotel De Prins van Oranje.
     
  • De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen en zijn excl. toeristenbelasting á 5,68 en de heffingen €0,97 p.p.p.n. Deze kosten zullen bij de incheck worden berekend aan de hotelreceptie.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Bekijk

Maak een keuze.