Belevenisprogramma

Voor de ultieme wellnessbeleving

Even uit je hoofd en weer ín je lichaam. Luisteren naar wat je lijf nodig heeft. Gun jezelf positieve energie, balans én een ontspannen gevoel. Dat bieden we jou met ons unieke belevenisprogramma.

Neem deel aan ons unieke belevenisprogramma tijdens jouw dagje ontspanning!

De ultieme wellnesservaring

Neem jij deel aan onze opgietingen en rituelen? Of kom jij op één van onze speciale dagen?

Unieke belevenissen voor de ultieme wellnesservaring

Kies wat bij jou past & geniet

Niks moet, alles mag. Het is jouw dag! Geniet tijdens jouw dagje thermen van één van onze exclusieve rituelen zoals het Kuusi scrubritueel in het Turks stoombad of het rookritueel in de Bliksemsauna. Een heerlijke en perfecte combinatie van een dagje sauna mét een bijzondere ervaring.

Fijn om te weten; sommige rituelen zijn gratis op jouw dagje sauna én sommige rituelen maken we nét iets exclusiever en unieker en kan je bijboeken tijdens het reserveren.

Hartverwarmende opgietingen

Kiezen, beleven en genieten. Dat is het idee achter ons uitgebreide belevenisprogramma. Iedere dag verzorgen onze opgietmeesters traditionele én spectaculaire opgietingen. Weldadige belevingen die jouw bezoek aan Thermen Maastricht helemaal compleet maken.

Bij een opgieting wordt water op hete stenen gegoten, waarna stoom vrijkomt en de luchtvochtigheid toeneemt. De saunameester voegt geuren toe (etherische olien) en zwaait met handdoeken en waaiers om geur en warmte door de sauna te verspreiden. Een intense en fijne ervaring die je lichaam verwarmt en je huid doet tintelen!

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Bekijk

Maak een keuze.