Doe nieuwe energie op bij Thermen Maastricht

Natuur, warmte en luxe. Speciaal voor jou

Genieten van pure wellness, midden in het Limburgse heuvelland. Bij Thermen Maastricht komen luxe en natuur samen. Je ziet ‘t, je voelt ’t én je proeft ‘t!

Unieke en authentieke saunafaciliteiten, met bijzondere houtwerken en speciale kachels. Vind de serene rust in de Natuursauna of ga voor de warme gloed en weldadige warmtestralen van de Infraroodsauna. Dompel je onder in de verkwikkende bronnen van energie. Geniet van (h)eerlijk eten in één van de restaurant én beleef een oase van rust in onze saunatuin. Genieten in het glooiende groen, luxe ontspannen in het heuvellandschap. Beleef wellness op hoog niveau.

Authentiek en weldadig, onze sauna’s

Laat je verwarmen en verrassen door de Limburgse gastvrijheid. En, door onze weldadige sauna’s. Achter iedere deur vind je een unieke beleving. In temperatuur, sfeer én in wat het doet met jouw lichaam en geest. Terwijl jij ontspant, geniet je van een wijds uitzicht in onze Panoramasauna. Hoor de regendruppels tikken op de ruiten, ervaar de overweldigende kracht van onweer en muziek uit het Amazone gebied in de Bliksemsauna. Unieke houtafwerkingen en bijzondere kachels wisselen elkaar af. Geïnspireerd door de natuur zetten we jouw zintuigen op genieten. Ontdek en beleef Thermen Maastricht, een bron van ontspanning energie én gastronomisch genieten. Wij noemen ’t genieten van het leven. Met alle ruimte en rust voor jou!

Rustmoment, verwenmoment, jouw moment

Er is veel te beleven in Thermen Maastricht. Maar even helemaal niets doen, is ook genieten. Pak een moment voor jezelf. Sluit je ogen en warm jezelf op bij de open haard óf geniet zomers van de zonnestralen op de ruime ligweide. Wandel een rondje door onze prachtige tuin en laat je inspireren door de natuur. Onze slaapruimte omarmt je met stilte en rust. Vergeet de tijd. Het mag hier, het kan hier….  

Wie gun jij een ontspanmoment?

Thermen Maastricht staat voor gastronomisch genieten, in een oase van rust. Gun iemand anders óók een moment van ontspanning, in de vorm van een Thermen Cadeau! Het Thermen Cadeau is een uitnodiging om te genieten. Heerlijk om te geven, nóg fijner om te krijgen. Bestel de cadeaubon online en laat het bezorgen bij jou thuis, de jarige, jouw geliefde of bij wie jij maar wilt verrassen. 

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Bekijk

Maak een keuze.