Blijf een nachtje slapen

Terug naar huis? Blijf een nachtje, geniet langer

Houd dat ontspannen gevoel nog langer vast, blijf een nachtje slapen in een hotel. Wat is er nou fijner om tijdens jouw dagje sauna te weten dat je morgen weer mag genieten. Onze tip: boek extra voordelig een overnachting bij een van onze partners. Heerlijke hotels, om te dromen over jouw dagje thermen van morgen.

Blijf slapen bij Dormio Resort Maastricht

Terug naar huis? Dat kan ook morgen! Geniet van twee heerlijke dagen in onze thermen en een luxe nacht in Dormio Hotel De Prins van Oranje. Even helemaal niks, behalve ontspannen en genieten. Laat je verwennen met onze weldadige wellness, droom weg in een heerlijk zacht hotelbed, word wakker én geniet verder…

Het Dormio Hotel De Prins van Oranje bevindt zich – net als onze thermen – op Dormio Resort Maastricht. Het hotel is dé perfecte uitvalsbasis om de regio én onze thermen te ontdekken. Geniet van heerlijke dagen in onze wellness, wandel door het gezellige centrum van de hoofdstad (incl. een stadswandeling van ons cadeau), ontdek de prachtige natuur of sla een balletje op de naastgelegen International Golf Maastricht.

Vanuit jouw hotelkamer heb je prachtig uitzicht over het Limburgse Heuvellandschap. Wandel vanuit het hotel richting Thermen Maastricht (in slechts 3 minuten) en begin je dag met een ontbijtgerecht, een heerlijke kop koffie of thee met Limburgse vlaai én natuurlijk onze fijne saunafaciliteiten. Tussendoor kun je bij onze restaurants in onze thermen aanschuiven voor een lunch- en dinergerecht naar keuze. Inderdaad, dát noemen wij uitgebreid genieten!

Hotels in de omgeving van Thermen Maastricht

Na jouw dagje thermen hoef je niet naar huis. Geniet morgen weer en meer: kies daarom een van deze heerlijke hotels. Bekijk het fijne aanbod van hotels in de omgeving van Thermen Maastricht:

  • Buitenplaats Vaeshartelt
  • Dormio De Prins van Oranje(hotel)
  • Dormio Resort Maastricht
  • Europarcs Poort van Maastricht

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Bekijk

Maak een keuze.