Ons restaurant

Ontdekken, proeven en smullen

Je komt bij ons om te genieten, en omdat je weet dat onze wellness goed voor je is. Bewust genieten dus. In onze restaurants zijn bewust, gezond én lekker helemaal in balans. Wellness food, noemen wij dat. Daar word je blij en ook nog eens fit van!

Wellness voor je smaakpapillen

Genieten en eten gaan hand in hand bij Thermen Maastricht. Hier in zuidelijk Nederland mag je natuurlijk ook goed en lekker eten verwachten. Laat je verrassen door onze menukaart en koks. Schuif aan in ons fijne restaurant, bij de hartverwarmende open haard en – bij mooi weer – op ons terras buiten.

Goed om te weten: onze keuken heeft ruime openingstijden. Van zondag tot en met donderdag van 12:00 – 20:30 en op vrijdag en zaterdag van 12:00 – 21:30. Lekker kan genieten dus van alle goeds en mooi op onze menu- én wijnkaart.

Menukaart: specialiteiten en bijzonderheden

Onze koks koken met wat de seizoenen bieden. Dat is naast goed en gezond ook nog eens heel lekker. Bovendien verandert zo de menukaart regelmatig, net als de bijpassende wijnen. Zo blijf je ontdekken en genieten.

Het hele jaar zit vol culinaire verrassingen. Van sapjes en smoothies van seizoensfruit tot smaakvolle vegetarische gerechten. Natuurlijk houden we ook rekening met allergenen en allergieën. Onze koks en bediening staan klaar om jouw wensen te vertalen naar heerlijk gerechten.

Bij Thermen Maastricht is elk seizoen een nieuw culinair avontuur. Asperges, haring, mosselen en wild. Ons menu blijft je verrassen. Een lunch of uitgebreid diner, neem de tijd want die heb je tijdens jouw dagje wellness. Tussendoor een snack? Ook daar kan en mag je van genieten. Het is immers jouw verwendag!

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Bekijk

Maak een keuze.