Onze sauna's

Elke sauna verwarmt en verrast je. Ieder ritueel is authentiek en uniek. In warmte, in geuren én in wat ze doen voor jouw lichaam en geest. Kies voor steeds nieuwe ervaringen en belevingen. En geniet.

Ontdek onze sauna's en stoombaden

Onze Sauna's zijn uniek met eigen karakter!

Al onze sauna's zijn uniek. Bedoeld om je te verrassen met elk hun eigen karakter. Ze verschillen in temperatuur, in sfeer én natuurlijk in wat ze doen voor jouw lichaam en geest. Wat ze delen? Ze bieden allemaal ontspanning en heerlijke genietmomenten. Laat je verrassen door onze unieke sauna’s en heilzame wellness. 

Hoelang blijf je in de sauna? 
Je bepaalt zelf hoelang je in de sauna blijft. De aanbevolen saunaduur hangt af van het soort sauna, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Over het algemeen raden we je aan om maximaal 15 minuten in de sauna te blijven, om vervolgens af te koelen. Daarna ben je natuurlijk vrij om nog een keer een sauna in te duiken.  
 
Het belangrijkste is dat je altijd naar je eigen lichaam luistert. Ervaar je de sauna als te warm of voel je je licht in je hoofd? Sta dan rustig op en loop net zo rustig weer naar buiten, ook als je pas net in de sauna bent. Neem na elke saunagang de tijd om af te koelen. En drink voldoende.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Bekijk

Maak een keuze.