De tuinen van Thermen Maastricht

Rusten, wandelen en genieten in het groen

Wellness en natuur horen wat ons betreft bij elkaar. De schoonheid en frisheid van het groen, de kracht en puurheid van de elementen… ze doen wat met je. Een geluksgevoel, dát is het. Je ervaart het in onze prachtige wellness tuinen.

De bostuin

Hoge bomen, een briesje door de bladeren, stille natuur; je voel je heerlijk ontspannen in onze bostuin. Maak een wandeling na je saunaronde, luister naar de vogels terwijl je rust. Wellness tussen de bomen, zó natuurlijk en fijn.

Het dakterras

Uitkijken over het Limburgse Heuvellandschap, wegdromen met je ogen open: breng zeker even wat tijd door op ons ruime dakterras. Pak wat zonnestralen mee of koel er heerlijk af op een koelere dag.

Happy Hour op niveau
Cocktails op het dakterras, dat is wellness op niveau. Elke dag kun je hier van 17:00 tot 18:00 uur genieten van verrassende cocktails. Het weidse uitzicht, omringd door boomtoppen, de rust van de natuur. Cheers, op jouw heerlijke wellness dag bij Thermen Maastricht.

Ontdek het menu
Positieve aandacht voor je lichaam gaat ook over goed eten. Wellness food, noemen wij het. Het dakterras is een extra fijne plek om ons menu te ontdekken. Geniet van al het goeds en lekkers dat onze keuken vers en met liefde voor jou bereidt.

Ligweide

Languit in de zon, even uitrusten na je saunaronde, een boek lezen… Op de ligweide en op jouw ligbed is het ronduit genieten. Omringd door groen kun je hier alledag even vergeten, afkoelen of bedenken welke sauna je straks wilt beleven. Dit is genieten, volop van jouw verwendag hier in Thermen Maastricht.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Bekijk

Maak een keuze.