Thermen Maastricht, aangenaam!

Ilona Rave 5 Maart 2024

Nieuwe naam, vertrouwde sereniteit en ontspanning.
Rust, ontspanning en serene wellness. Je vindt het bij ons in Maastricht. En vond je voorheen je weg naar SpaSereen Maastricht, dan verwelkomen we je vanaf 5 maart – op diezelfde plek aan het water – bij Thermen Maastricht. De naam is nieuw; de plek, sereniteit en wellness blijven heerlijk hetzelfde.

Oók dit blijft hetzelfde
Wat voor jou ook niet verandert, zijn gemaakte reserveringen en de geldigheid van actieve badenkaarten en cadeaubonnen. Heb je een reservering gemaakt via SpaSereen, dan blijft deze gewoon staan. Heb je een SpaSereen badenkaart, dan kun je deze blijven gebruiken binnen de aangegeven geldigheidsduur. Ook cadeaubonnen zijn gewoon geldig tot de vervaldatum die erop staat aangegeven.

Makkelijker, sneller, handiger
Bij een nieuwe naam en nieuw logo hoort ook een frisse website. Vanaf nu kun je hier eenvoudiger én sneller reserveren en arrangementen boeken. Wil je nog makkelijker en sneller reserveren? Gebruik dan de Thermen Resorts App en maak je eigen account aan.

Ontdek óók direct het Thermenfans-programma, waarbij je met ieder bezoek persoonlijke voordelen ontvangt voor je volgende dagje ontspanning.

Kom je binnenkort vertrouwd ontspannen en genieten bij Thermen Maatricht?

We kijken uit naar je komst!

 

Maak een keuze.