Spa Sereen treedt toe tot Thermen Resorts

Default Admin 8 Januari 2024

Thermen Resorts brengt wellness dichtbij, voor iedereen. Met resorts op vier locaties is ontspanning nu al goed bereikbaar voor vele thermenliefhebbers. Vanaf 8 januari komen er nog twee Thermen Resorts in Nederland bij: in Maarssen en Maastricht. “Genieten, ontstressen en nieuwe energie opdoen, we gunnen het iedereen. Én het kan straks op nóg meer locaties in het land”, aldus Fabian Dolman, directeur Thermen Resorts.

Vanaf 8 januari voegen zich twee luxe wellnessbedrijven bij Thermen Resorts: SpaSereen Maarssen en SpaSereen Maastricht. “Vanaf dan zijn beide SpaSereen locaties officieel onderdeel van Thermen Resorts”, vertelt Dolman.

“Daarmee bieden we nog meer keuze, beleving en ontspanning aan onze trouwe Thermen Resorts gasten én aan de gasten die daar al zo lang en graag komen.’’
Fabian Dolman - directeur Thermen Resorts

Meer Thermen, dichtbij voor iedereen

Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans. Straks vullen SpaSereen Maarssen en Maastricht het bekende rijtje aan. “Het is echt een toevoeging, voor wellnessliefhebbers overal”, aldus Dolman. “Het is onze missie om positieve energie door te geven, met als doel ontspanning en een stressvrij leven voor iedereen. Met de toevoeging van de twee SpaSereen locaties zijn we nog beter verspreid en bereikbaar, om zo ons land te helpen ontspannen.”

Herkenbare rust, dezelfde wellness

Zakelijk gezien kun je het een overname noemen, maar in de beleving en ervaring van de gasten zal dat niet direct merkbaar zijn. Dolman: “Toen we in gesprek kwamen hoefden we er dan ook niet lang over na te denken, deze prachtige resorts ademen hetzelfde DNA dat wij bij Thermen Resorts ook hebben. Diezelfde luxe, oog voor kwaliteit én voor de natuur, culinaire gastronomie en natuurlijk rust en ontspanning. Beide resorts blijven dan ook hun eigenheid en sereniteit behouden. Waarbij we gasten ook nog een stapje verder willen helpen in hun ontspanning en vitaliteit, met o.a. ons Thermen Retreats label. Met Retreats bieden we workshops en programma’s gericht op lichamelijk welzijn en innerlijk groei. Een mooie aanvulling op een dagje wellness.”

Een energiepositieve toekomst

In de wereld van wellness is Thermen Resorts toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Net als in de andere vier Thermen Resorts wordt ook in SpaSereen volop geïnvesteerd in verdere verduurzaming. Maastricht, pas een jaar oud, beschikt al over de meest duurzame technieken en is net als Thermen Berendonck en Thermen Soesterberg ‘all electric’. Een missie die volgens Dolman óók voor de andere resorts haalbaar is: “Met grote en kleine stapjes zijn we met onze resorts op weg naar een energiepositieve toekomst, waarbij meer energie wordt opgewekt dan verbruikt. Hoe ‘groener’ onze thermen, hoe meer onze gasten kunnen genieten van ontspannen dagen zonder dat het milieu onnodig belast wordt”, besluit Dolman.

Maak een keuze.